Leje af pladevibrator

Find den pladevibrator, der løser din opgave bedst.

Står du og mangler en pladevibrator? Hos EC Maskinudlejning kan du nemt og enkelt leje en pladevibrator til konkurrencedygtige priser. Vi har hurtig levering, og vi sørger for, at din maskine er i god stand, så du kan få gennemført dit projekt på effektiv vis.

Denne pladevibrator er særdeles velegnet til anlægsgartnerier, sportspladser, reparation af stier, gade og veje, indkørsler m.m. Stærkt bygget Honda motor med oliealarm, løftehåndtag og højdejusterbart håndtag.  
kr. 320,00 ekskl. moms
Denne pladevibrator er særdeles velegnet til anlægsgartnerier, sportspladser, reparation af stier, gade og veje, indkørsler m.m. Stærkt bygget Honda motor med oliealarm, løftehåndtag og højdejusterbart håndtag.  
kr. 230,00 ekskl. moms

Lej en pladevibrator og få flotte resultater

Med en pladevibrator lettes arbejdet betydeligt, når det kommer til anlægning af indkørsler og terrasser, vedligeholdelse af sportspladser, havearbejde og meget andet. Pladevibratoren bruges nemlig til at skabe et sammenpresset, stabilt og ensartet underlag, som vil danne fundament for resten af arbejdet. Pladevibratoren kombinerer vibrerende bundplader med sin tunge vægt for at skabe et kraftigt og kontinuerligt tryk, der presser underlaget sammen.

Leje af en pladevibrator er derfor en oplagt løsning, når det kommer til at lægge fliser. Det sikrer, at du får et jævnt underlag, uanset om det består af sand, grus eller jord. Og når fliserne er lagt, kan pladevibratoren sørge for, at belægning og fugemasse skubbes jævnt ned, så du får en flot overflade.

Spar dig selv for unødige udgifter ved at leje en pladevibrator

Medmindre du dagligt arbejder med udjævning af underlag, kan en pladevibrator godt være en relativ dyr investering. Med leje af en pladevibrator fra EC Maskinudlejning betaler du kun for de dage, hvor du rent faktisk skal bruge din pladevibrator. Vi har et simpelt bookingsystem her på hjemmesiden, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. 22 28 98 78 for bestilling eller yderligere information om muligheden for at leje en pladevibrator. Så finder vi sammen den rette løsning.

Udover selve besparelsen får du også den tryghed, at vi selvfølgelig nøje har udvalgt og testet den enkelte maskine, når du vælger at leje en pladevibrator hos os. Vi vedligeholder og servicerer desuden løbende vores maskiner, så du er sikker på at få den optimale ydelse fra samme sekund, som du starter motoren.

Du finder kun de bedste maskiner hos EC Maskinudlejning

Hvilken type pladevibrator, du bør leje, afhænger i høj grad af din arbejdsopgave. Til lidt mindre opgaver anbefaler vi vores Bomag pladevibrator med en arbejdsbredde på 36 cm og en vægt på 83 kg. Den relativt lette vægt gør maskinen nem at håndtere og yderst velegnet til arbejde på terrasser, i indkørsler og lignende. Maskinen er også udstyret med transporthjul, så du nemt kan transportere den.

Til lidt mere krævende eller længerevarende opgaver udlejer vi en lidt større model, ligeledes fra den tyske producent Bomag, som er blandt de førende virksomheder inden for komprimeringsteknologi. Her er arbejdsbredden på 50 cm og vægten på 120 kilo, hvilket gør dig i stand til arbejde hurtigere på mere besværligt underlag. Til gengæld er maskinen så en smule tungere at betjene. Lejer du en pladevibrator i denne kaliber, kan du også nyde godt af en smart bakfunktion.

Uanset hvilken model du vælger, kan du regne med god service, når du lejer en pladevibrator hos EC Maskinudlejning. Vi leverer til hele landet, og fra vores lokation i Kastrup er vi i stand til at servicere København og Hovedstadsområdet med kort varsel. Vores konkurrencedygtige priser fremgår tydeligt på hvert produkt, og har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Byggeprojekter skal ikke hæmmes af dårligt udstyr, og derfor tilbyder vi udlejning af pladevibratorer og mange andre maskintyper i høj kvalitet.

Indkøbskurv