Leje af minigravere

Find den rette minigraver til din næste opgave.

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi leje af minigravere til alle typer opgaver – til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. I modsætning til større gravemaskiner er minigravere meget intuitive at betjene og kræver typisk ingen særlige tilladelser. Se vores udvalg herunder.

TB210R leverer fremragende ydeevne og giver et imponerende sæt funktioner i et meget kompakt design. Den har en tilbagetrækkelig undervogn, foldbar ROPS og minimalt halesving, hvilket gør
kr. 800,00 ekskl. moms
Kubota U10-5-minigraver erstatter den populære U10-3. Erstatter den populære U10-3. Minigraveren er redesignet for en enestående komfort, alsidighed og sikkerhed til brugeren. Den er opgraderet med et mere holdbart førerside, uovertruffen
kr. 800,00 ekskl. moms
Minigraver i to-tonsklassen, hvor der er kræset for føreren. Kubota KX019-4 kan, med en gravedybde på 2,6 meter, nå det ekstra stykke, der ofte mangler. Med en nyudviklet kabine
kr. 1.050,00 ekskl. moms

Leje af en minigraver gør arbejdet nemmere

En minigraver egner sig til en lang række byggeprojekter og anlægsopgaver som udgravning til blomsterbede og dræn eller konstruktion af indkørsler, terrasser og meget andet. Hvad der ville kræve mange arbejdstimer og masser af kræfter med skovl og håndkraft, bliver meget nemmere, hvis du vælger at leje en minigraver. Maskinens kompakte størrelse gør det muligt at effektivisere arbejdet, selv på meget lidt plads, og dette sikrer også, at overflader ikke beskadiges på samme vis som med tungere maskiner. Endelig er vores forskellige modeller intuitive at betjene, uanset om du er anlægsgartner, gør-det-selv-typen eller noget helt tredje.

Kræver minigravere særlige tilladelser?

Har du ikke den store erfaring med motordrevne værktøjer, spørger du måske, hvilke tilladelser der kræves for at betjene en lejet minigraver? En minigraver kræver dog ingen særlige tilladelser at betjene, og ej heller påkræves et kørekort. Som udgangspunkt må minigraveren så også kun betjenes på privat grund. Derfor søger vi også for at levere minigraveren lige til døren (eller hvor end du måtte ønske det), og vi dækker hele Danmark.

Selvom der altså ikke kræves specielle tilladelser, så er det altid en god ide at have styr på din ansvarsforsikring, når du vælger at leje en minigraver. Maskinen kan nemlig gøre skade på nedgravede rør eller andre installationer, hvis uheldet er ude. Kontakt eventuelt dit forsikringsselskab, hvis der skulle være tvivlsspørgsmål.

Stort sortiment af minigravere til leje

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af minigravere i flere forskellige størrelser og med forskellige funktioner. På den måde kan du få lige præcist den model, der passer til dine arbejdsopgaver. Du kan læse mere om de enkelte modeller herover. Alternativt kan du ringe til os på tlf. 22 28 98 78 eller anvende vores kontaktformular. Så finder vi i fællesskab den helt rette løsning.

En af vores mest populære minigravere er Kubota U10-5. Her får du glæde af hæderkronet, japansk kvalitet, der kombineres med sikkerhed og komfort i højsædet. Med et behageligt sæde og godt med benplads kan du arbejde hurtigt og effektivt uden at løbe tør for kræfter. På den måde får du mest ud af muligheden for at leje en minigraver. Kubota U10-5 er let og manøvrerbar, men samtidig meget robust, hvilket gør den til et oplagt valg til flere forskellige slags opgaver.

Til de mest krævende opgaver har vi også Kubota KX019-4 i to-tonsklassen. Her sidder du godt og trygt i den solide kabine, hvorfra du nemt kan styre minigraverens mange funktioner. Med en gravedybde på hele 2,6 meter kan du få alvor nå i dybden, og den justerbare sporbredde lader dig komme igennem, selv når pladsen er lidt trang.

Alle vores minigravere udlejes naturligvis til konkurrencedygtige priser. Vi har hurtig levering, og vi bestræber os altid på at levere en god og personlig service. Bestil på her på siden, eller kontakt os for yderligere information om leje af minigravere.

Indkøbskurv