Leje af havefræser

Lej en havefræser og få ordnet haven på rekordtid.

Hos EC maskinudlejning kan du leje en havefræser til en god pris. Vi sørger selvfølgelig for, at din havetraktor er i god stand og leveres lige til døren. Vores brugervenlige havefræser er desuden nem både at starte og betjene.

Vores havefræser er en maskine, som kan bruges i blomsterbedene eller køkkenhaven for at lufte jorden og dermed optimere planternes levevilkår til den nye sæson. Vores havefræser
kr. 400,00 ekskl. moms

Effektiviser havearbejdet ved at leje en havefræser

Skal du i gang med havearbejdet? Det kan nogle gange virke overvældende at skulle vende og løsne jorden med skovl eller spade, men heldigvis findes der et nemt, effektivt og prisvenligt alternativ. Ved at leje en havefræser kan du på meget kort tid kultivere jorden, så der kan plantes nye planer og frø.

En havefræser er enkel i sin opbygning og simpel at betjene, uanset om man er en rutineret anlægsgartner eller blot har grønne fingre. Vores havefræser får sine kræfter fra en encylinderet dieselmotor og styres gennem to håndtag. Ved at køre havefræseren gennem blomsterbede eller jordmuld får planter og afgrøder de bedste vækstbetingelser til sæsonen. Takket være den slidstærke dieselmotor er det muligt at gøre selv store arealer i stand på ganske kort tid, hvis man vælger at leje en havefræser.

Spar tid og penge med leje af en havefræser

Ofte skal havefræseren til privatforbrug kun anvendes en eller to gange om året, når haven skal gøres klar til beplantninger, eller der skal komposteres. I det tilfælde er det oplagt at leje en havefræser fremfor at betale fuld pris for en dyr maskine, der siden skal vedligeholdes og opbevares.

Når du lejer en havefræser hos EC Maskinudlejning, betaler du ikke for mere, end du har behov for. Du vælger således blot de dage, du har behov for at leje maskinen, gennem vores simple bookingsystem, eller du kan kontakte os på tlf. 22 28 98 78, så laver vi en aftale.

Kan du slet ikke vente med at komme i gang med havearbejdet, så kan vi ofte levere din lejede havefræser allerede mellem kl. 16 og kl. 20 ved bestilling inden kl. 15 på hverdage. Fra vores kontor i Kastrup servicerer vi særligt København og Hovedstadsområdet, men vi leverer også til resten af landet.

En havefræser gør arbejdet nemmere for dig

At leje en havefræser kan være nyttigt i forbindelse med mange typer opgaver – store som små. Selv store arealer kan blive pløjet igennem på ganske kort tid. Og vil du for eksempel ordne urtehaven i sommerhuset, slipper du for at bruge alle feriedagene på møjsommeligt at ordne jorden med skovl og rive.

Havefræser leje er derfor ofte den simpleste løsning, når haven skal have den helt store tur. Så slipper du for at bruge utallige timer på nøjsom udgravning og kan i stedet fokusere på de mere interessante aspekter ved havedyrkningen: anlægning af bede, plantning af blomster, dyrkning af afgrøder og så videre.

Vores 2-hjuls havetraktor fra producenten Husqvarma har med sit bakgear fantastisk manøvredygtighed, og arbejdsbredden er på 48 cm. Du kan derfor hurtigt og effektivt komme rundt på alle hjørnerne i din have eller dine bede. Book gennem siden, eller kontakt os for at høre mere om leje af havefræser.

Indkøbskurv