Leje af højtryksrenser

Lej den maskine, der løser din næste opgave i huset eller haven

3-faset højtydende hedvandsrenser i kompaktklassen med avanceret udstyr. Den enestående eco!efficiency sikrer miljøvenlig og økonomisk drift. Brugervenlig takket være enknapsbetjeningen. Fremragende manøvredygtighed takket være to store baghjul
kr. 450,00 ekskl. moms

Effektiv højtryksrenser til alle typer opgaver

Lej en højtryksrenser hos EC-maskinudlejning og gør både haven, terrassen eller fliserne klar til vinter og sommer. Med de mange indstillinger, der er på højtryksrenserensen, kan du indstille både varme og vandtrykket efter opgaven: Rengøring af bil, crossmaskinen rensning af fliser, fjernelse af alger på træværk og havemøbler.

Lej en højtryksrenser til mange forskellige opgaver

Højtryksrenser en elektrisk vandpumpe med en kedel, der sender vandet ud gennem en dyse under stort tryk – mellem 100 og 200 bar. Det eneste, du skal, er at tilslutte strøm og vand. Derudover kan der påføres det kemikalie man skal bruge og blandes i % på maskinen.

Når du arbejder med højtryksrens, er det vigtigt, at der ikke er for meget kraft på vandet. Vandtrykket ødelægge både fliser og havemøbler hvis du renser for med for højt tryk. Start derfor altid med et lavt tryk og vælg en indstilling som passer til opgaven,  på den måde sikrer du at der ikke renses med en direkte stråle. Vi kan altid være behjælpelige med vejledning på området.

Lej en fliserenser til rengøring af havefliserne

Mange lejer en højtryksrenser til at rengøre fliser, og det er bestemt et effektivt værktøj. Men vi anbefaler altid man bruger en fliserenser til at rengøre fliserne i indkørslen, kontakt os hvis du vil leje den med. Ovenfor har vi valgt en række af arbejdsopgaver, som er perfekt og løses nemt med en højtryksrenser. Med en kvalitets lejet højtryksrenser ved hånden er dine opgaver klar til at blive løst på rekord hurtig tid.

Udlejning af højtryksrenser hos EC-maskinudlejning

EC Maskinudlejning har et stort og alsidigt udvalg af maskiner – fra de helt store til de mindre. Fælles for dem alle er, at de er meget brugervenlige og intuitive at betjene, og det tager, som tommelfingerregel, omkring tyve minutter at lære at betjene maskinerne.  De kræver ingen særtilladelser at køre, så alle har mulighed for at være med – lige fra entreprenøren til håndværkeren eller privatpersonen.

Indkøbskurv